Confidentialitate

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Medfarm-Trading duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Medfarm-Trading se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse . Medfarm-Trading nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S C MEDFARM TRADING are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a opera si livra comenzile si ofertele solicitate de dumneavoastra . Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia datelor prelucrate pentru facturare. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la societatea noastra. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Cosul de cumparaturi

Cosul de cumparaturi retine produsele pe care le-ati ales din catalogul nostru. In aceasta pagina se afiseaza lista produselor selectate. Puteti sa modificati cantitatile (crestere sau scadere) sa eliminati produse din lista sau sa goliti complet cosul. Atunci cand vreti sa comandati continutul cosului, folositi link-ul „trimite „. La trimiterea comenzii, vi se va cere sa completati un formular cu datele dumneavoastra de contact. Formularul are doua sectiuni independente : pentru persoane juridice (firme) si pentru persoane fizice. Va rugam sa cititi si sa completati cu atentie rubricile numai in sectiunea pe care o reprezentati . Toate rubricile sunt obligatorii si necesare pentru intocmirea corecta a facturii si expedierea produselor.

Va multumim!